Duatë Kur Bie Shi

Për tu informuar i pari kliko lartë Follow ↗️↗️⤴️

Duatë kur bie shi.Allahumme sajjiben nafi’an.O Allah, bëje këtë shi të begatshëm, e të dobishëm!Buhariu.Allahumme eskina gajthen mugithen meri’en meri’an gajre darrin axhilen gajre axhili.O Allah, të lutem na lësho shi të këndshëm, freskues, të dobishëm e jo të dëmshëm, të menjëhershëm e jo të vonuar.Saktësoi Albani.
Vazhdoni leximin ne kete Foto me poshte

Allahumme egithna, Allahumme egithna, Allahumme egithna.O Allah, na lësho shi! O Allah, na lësho shi!O Allah, na lësho shi!Buhariu dhe Muslimi.Allahumme iski ibadek, ue behaimek uenshur rahmetek ue ahji beledekel-mejjit.O Allah, begatoji me ujë robërit e Tu dhe gjallesat e Tua, shpërndaje mëshirën Tënde dhe gjallëroje këtë vendin Tënd të vdekur!Saktësoi Albani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *