Dua Shqip Për Prishjen E Magjisë

Uncategorized

Dua shqip për prishjen e magjisë.O Zot, magjinë nuk mund ta prish kush pos Teje, i Lartësuar qofsh dhe nyjet nuk i zgjidh kush pos Teje, i Lartësuar qofsh.O Zot, nuk bëhet magjia pos me lejen dhe dijen Tënde dhe nuk prishet ndryshe pos me lejen dhe fuqinë Tënde,O Zot, prishi të gjitha magjitë, O Zot, prishi të gjitha magjitë, të fshehta e të forta, të vjetra e të reja.(Lusim Zotin e Gjithesise te na ruaj nga cdo e keqe e cila vjen nga vetet tona apo nga te tjeret ndaj nesh dhe lusim Zotin qe na beje te dobishem per behten tone dhe te tjeret Allahume amin/)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *