Drejtori i inteligjencë amerikane jep lajmin trondites per boten

Uncategorized

Zyrtari i lartë i inteligjencës amerikane thotë se Kina është “këcrënimi më i madh për demokracinë dhe lirinë” që nga L.D.B, raporton BBC.Shty,pe rek.lam.en per ta le.xuar laj,min e plo.te..

Duke shkruar në Wall St Journal, John Ratcliffe tha se Kina po rrit fuqinë e saj duke vjehdur sekretet e SHBA-së dhe më pas duke zëvendësuar firmat amerikane në treg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *