Do iu marrin WhatsApp-in, nëse ju vjen ky mesazh në celular fshijeni menjëherë

Për tu informuar i pari kliko lartë Follow ↗️↗️⤴️

Shumë përdorues të këtij rrjete social kanë rënë pre e vj e dhjes se aplikacionit.
Por si ndodh kjo? Shty,pe rek.lam.en per ta le.xuar laj,min e plo.te..

Disa piratë futen në të dhënat e platformës dhe të bllokojnë aksesin. Ata dërgojnë një mesazh, duke kërkuar që të dërgoni një kod, por sapo linku klikohet, llogaria vi dhet.
1: Codigo do WhatsApp: 189-732
Ou toque neste link para verificar seu numero: V.ëhatsapp.com/189732

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *