Djali I Vogël Bie Në Një Vrimë Plot Me Gjarperinje, I Gjithe Fshati Perpiqen Ta Shpetojne Por Ajo Qe Ndodh Eshte E Dhim.Bshme/ VIDEO

Kuriozitet

Ne përka (Echis car inatus) mund të jetë më vdekj eprur ësi nga të gjithë gjarpërinjtë, pasi që shkencëtarët besojnë se ai është përgjegjës për më shumë v d e kje njerëzore sesa të gjitha llojet e tjera të gjarprit së bashku. Hel mi i tij, megjithatë, është vd ekj epr urës në më pak se 10 për qind të vik tim ave të patrajtuara, por agr esivit eti i gjarprit do të thotë që kaf shon herët dhe shpesh. Ngjarja qe i ka ndodhur ketij djaloshi te vogel do te ju le pa fjale. Ai bie gab.imisht ne nje vrime te mbushur plot me gjarperinje he.lmues. Shikoni perpjekjet e njerezve per ta shpetuar ate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *