Dhjetë Shtëpit, Ku Meleiket (Melaqet) Nuk Do Të Hynë!

Uncategorized

Dhjetë shtëpit, ku Meleiket (Melaqet) nuk do të hynë!Dhjetë shtëpit, ku Meleiket (Melaqet) nuk do të hynë!1- Shtëpit, ku nuk mbahet lidhja faresfisnore.2- Shtëpit, ku nuk nderohen prinderit.3- Shtëpit, ku merren kamatë dhe jipen
Vazhdoni leximin ne kete Foto me poshte

kamatë.4- Shtëpit, ku qëndrojn Qentë.5- Shtëpit, ku nuk përmendet Allahu.6- Shtëpit, ku ofendohen shokët e Pejgambereve.7- Shtëpit, ku qinden fotografit, putat dhe statujat me perjashtim nese ato foto permbajn Natyr.8- Shtëpit, ku ka instrumente Muzikore ose luhet muzika.9- Shtëpit, ku ka këmbana që i ngjasojnë këmbanave të kishes ose te njejta.10- Shtëpit, ku konsumohet Al’kooli dhe ku luhen lojrat e fatit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *