Dëshmia Se Zoti Ekziston – Aks Identi Që Po Çuditë Botën (Video)

Kuriozitet

Një ak sident i tme rrshëm ka ndodhur në një garë Really në Itali. Por e veçanta e këtij aks identi është se, aty diçka e pazakontë ka ndodhur.Shumëkush mund të thotë se kjo është një dëshmi se Zoti ekziston.Shoferi Petro Skavone gjatë garës e ka humbur kontrollin e automjetit duke u drejtuar te audienca në skaj të rrugës.E pabesueshme, por askush nuk ka pësuar lëndime, përveç një femre të cilës i është dashur trajtim në spital shkaku traumave që ka marrë. Video është bërë një hit dhe deri tani është klikuar rreth 2 milion herë.Shty,pe rek.lam.en dhe shik.o vide.on ,,,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *