DATA E Fundit.| Vend I BE-Së Papritur Merr Vendimin Me Kufijtë…

Lajme

SHTY.P REKL.AMEN POSHT ↓↓ Greqia ka vendosur të shtyjë sërish afatin e mbylljes së kufijve me Shqipërinë.Fqinjët të cilët janë pjesë e Bashkimit Europian papritur kanë vendosur që deri më datën 8 nëntor të mbyllin kufirin me Shqipërinë.

Greqia prej ditë ka një rritje të madhe të shif,rave me k0vid dhe kryeministri ka paralajmëruar masa shtrënguese. Mbeten në fuqi kufizimet në numrin e udhëtarëve nga pikat kufitare të Kakavijës dhe Kapshtocës (750 persona në ditë Kakavija dhe 300 Kapshtica). SHTY.P REK.LAMEN POSHT ↓↓

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *