Dashuria për Hir të Allahut është:

Uncategorized

Dashuria për Hir të Allahut është:

Më jep një Kuran dhe hajde të lexojmë së bashku.

Më zgjo nga gjumi dhe më thuaj:
“Të mos të të iki namazi”.

Më ndihmo për punë të mira.

Më fol për Xhennetin.

Më këshillo se si të punojë, si të përgatitem për botën tjetër.

Më e rëndsishmja: Përmende emrin tim në fund të lutjes tënde nëse vërtet më do!

Shkurtimisht, dashuria është:
“#MË_MERR_ME_VETE_PËR_NË_XHENNET!

Përktheu: Brulind Callari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *