Çme,Ndet 17-Vjeç,Ari, Thyen Derën E Xhamisë Dhe Ja Cfare Ben Pastaj … (FOTO)

Uncategorized

Vetëm 17-vjeç dhe mbi të rëndojnë dy akuza të forta, si autori i dy vjedhjeve të ndodhura në qytetin e Përrenjasit. Armand Ozuni është arrestuar nga policia pasi sipas këtyre të fundit, dy ditë më parë ai ka thyer derën e xhamisë së qytetit ku ka marrë 10.000 lekë.Shty,pe rek.lam.en me posh.te dhe vazh.do le.xo laj.min e plo.te..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *