Çka Ndodh Kur Njeriu Teshtin ? Ja Cka Thote Medicina …

Uncategorized

Cka Ndodh Kur Njeriu Teshtin ? Ja Cka Thote Medicina …Medicina ka vertetuar se kur teshtin, per nje moment ndalen te gjitha organet e trupit, perfshire edhe zemren. Ky eshte i vetmi moment kur zemra ndalon disa milisekonda dhe me pas vazhdon se punuari normalisht. Prandaj, pas cdo teshtime te falenderojme Zotin qe na rikthen funksionimin e organeve ne normalitet.

Shpirti filloi ti jepej Ademit alejhisSelam nga koka.Me t’i hyre ne koke, Ademi a.s.teshtiu. Meleket i thane:Thuaj ElhamduLilah (Falenderimi i takon Allahut) dhe Ademi a.s. tha ElhamduLilah.Atehere, Zoti i tha: Rahimeke Rabbuk (Te meshirofte Zoti yt)!Fjala e pare qe Ademi a.s. degjoi nga Zoti ishte Meshira. Prandaj, eshte Islame urimi qe ia bejme atij qe teshtin, pasi falenderon Zotin: JerhamukAllah (Zoti te meshirofte).M.I

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *