Çka Don Të Thotë Kush I Mëson Emrat E Allahut Do Të Hyjë Në Xhenet..?

Uncategorized

16.Çka don të thotë “kush i mëson emrat e Allahut” do të hyjë në Xhenet?Ibn Uthejmini:“Kush i mëson ato” nuk don të thotë vetëm t’i shkruash ato në një fletë dhe t’i përsëritësh deri t’i mësosh përmendësh, por don të thotë: T’i mësosh përmendësh, t’ua mësosh kuptimin dhe ta adhurosh Allahun me ato emra. (Fetava ve rasail 1/74)Hoxhë Omer Bajrami.Ne vargun e shkrimeve, ligjeratave dhe pytje pergjigjeve hoxha i nderuar Omer Bajrami eshte mjafte aktive Allahu e ruajt..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *