Bilanci i Fundit me Koron*avirus, Ja sa Raste të Reja u Shënuan

Për tu informuar i pari kliko lartë Follow ↗️↗️⤴️

Gjatë 24 orëve të fundit vendi ka regjistruar 403 raste të reja me Kovid-19, 10 vi ktima dhe 339 të shëruar. Shty,pe rek.lam.en per ta le.xuar laj,min e plo.te..

Në Institutin e Shëndetit Publik dhe qendrat tjera për testim janë kryer 2.118 tamponë, ndërsa 19 për qind e tyre kanë rezultuar pozitiv.

Numër i madh i të infektuarve është regjistruar në Shkup, Kumanovë, Veles, Kavadarc dhe Koçan.

Incidenca më e lartë e të infektuarve regjistrohet në Shtip, Shkup, Veles dhe Kumanovë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *