Befasuese: Çfarë po ndodh në Aeroportin e Baselit, Zvicër? 15 Avion me Mërgimtar jane te…

Për tu informuar i pari kliko lartë Follow ↗️↗️⤴️

Sot, kur ka filluar java e dytë e pushimeve për festën në Zvicër, sërish bëhet temë “dyndja” ose fluksi i Mergimtareve në aeroportet e këtushme. Ata janë nisur në drejtim të Vendlindjes, për pushime.Shty,pe rek.lam.en per ta le.xuar laj,min e plo.te..

Pas dështimit të pushimeve verore, shumë qytetarë të Zvicrës me prejardhje nga Kosova dhe trojet tjera shqiptare në Ballkan, kanë mësyrë vendlindjen, për të qenë atje gjatë ditëve festive të fundvitit.

Por numri i madh i tyre dhe i grumbulluar brenda një kohe të shkurtë në aeroportet e këtushme, bëhet shpejt lajm në mediat zvicerane.Kështu ishte javën e kaluar, që ishte java e parë e pushimeve por ngjashëm është edhe sot, gjegjësisht sonte.

Vetëm sot në drejtim të Aeroportit të Prishtinës nisen nga Bazeli 15 aeroplanë.Të njëjtën ditë 6 avionë janë nisur nga Cyrihu dhe 6 të tjerë nga Gjeneva, po për në Prishtinë,27 fluturime për një ditë në një destinacion jo aq të madh siç është Prishtina, dhe në këtë kohë pan demie, është numër i madh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *