Befason Mjeku shqiptar në Amerike, Vi-rusi zhdukett për gjashtë javë nëse të gjithë qytetaret bejne kete gje..

Për tu informuar i pari kliko lartë Follow ↗️↗️⤴️

“Që nga fillimi i intervistave të mia, disa e kanë quajtur dhe ekstreme mendimin tim që të përdoren maskat në mënyrë rigoroze”, ka thënë ai.“Maskat ishin shpëtimi i vetëm deri sa të vijë vak-sina. Po ashtu duke pasur parasysh se asnjë vak-sinë nuk është 100 për qind e kurueshme, maska është e vetmja gjë që pengon përhapjen e virusit. Shty,pe rek.lam.en per ta le.xuar laj,min e plo.te..

Kjo sëmu/ ndje përhapet nëpërmjet pështymës, të folurit, kollittjes apo teshtitjes dhe kujdesi i vetëm është maska”, tha ai.“Maska është shpëtimi i vetëm në këtë moment. Propozova një gjë shumë të thjeshtë.

Po të bëhemi bashkë për 6 javë nuk do t’i lejojmë vir usit të shumohet dhe faktikisht do të ishte vde/ kja e vir usit por duhet të jemi të një zëri nuk ka vend për politikën, të spekulohet dhe të kapen teoria të ndryshme”.

Lidhur me vendimin e qeverisë shqiptare, për ta bërë të detyrueshme mbajtjen e maskës edhe në rrugë, ai e quajti atë vendimin e duhur. “Iu them të gjithëve dhe qeverisë të mundohemi dhe të bëhemi bashkë të përdorim maskat për 6 javë,ditorja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *