Befason Bill Gattes/ Pa mbaruar e treta do te vije edhe valaa e katert, Qe eshte edhe me…

Për tu informuar i pari kliko lartë Follow ↗️↗️⤴️

Për momentin, nuk duket se ndonjë nga vak-sinat që bëhen janë të mjaftueshme për tu mbrojtur me një dozzë të vetme. Ndoshta vak-sinat që do të bëhen më vonë do të na befasojnë pozittivisht. Shty,pe rek.lam.en per ta le.xuar laj,min e plo.te..

Ai tha qe vak-sinat mund te mos mjaftojne, pasi qe njerezit duhet te kene edhe me shume kujddes, pasi qe mund te kemi edhe valee te trete, e te katert.

Por tani për tani, siç qëndrojnë gjërat, jo. Kur bëhet fjalë për të moshuarit, ata mund të kenë nevojë të marrin më shumë se dy dozaa”, thaGattes.

“Nëse thjesht lejojmë që ila çet dhe vak-sinat të shkojnë tek ata që paguajnë më së shumti, në vend të njerëzve dhe vendeve ku janë më të nevojshme, do të kemi një panddemi të gjatë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *