Ashpër reagon Gold AG, sa si i quan Thaçin dhe Veselin

Uncategorized

Hashim Thaçi sot bëri të ditur se sot është njoftuar për k onfirmimin e akta kuzës së ngritur nga Specialja, shkruan lajmi.net.

Thaçi ndër të tjerash d eklaroi se do të paraqitet para Sp eciales për të d ëshmuar l uftën e pastër të UÇK-së dhe luti qytetarët për mature dhe kërkoi që të mos ketë ndonjë formë pr oteste, pasi nevojitet që ky pr oces të jetë paqësorë.

Lidhur me këto zhvillime të fundit në vend ka pasur r eagime të shumta. Gold AG është ai i cili më së shumti po sjell imazhe në rrjete sociale lidhur me këtë çështje dhe së fundmi i quajti Thaçin dhe Veselin “h eronj të l uftës dhe paqes”.

“LIRIA KA EMËR ❤️”, ka shkruar ndër të tjera pranë postimit Goldi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *