Ajo se cfare i ben kjo vajze ketij personit te varfer do tju le pa fjale.. (VIDEO)

Për tu informuar i pari kliko lartë Follow ↗️↗️⤴️

Është nga ato historitë që nuk të ndodh shpesh të lexosh për to.
Burri i pastrehë 77 vjeçar prej 35 vitesh shkruante poezi në rrugë, por talenti i tij kurrë nuk u vu re.
Por ditët kalonin dhe në atë rrugë ai sheh herë pas here një grua, fillojnë të miqësohen dhe çdo ditë Shala e përshëndet.
Sht/ype rek.lam/en per ta par.e vid/eon ..

Plaku emocionohet shumë nga ajo dhe vendos t’i kushtojë asaj një poezi, të cilën ia jep të nesërmen.

Shala e cila kishte në zotërim një shtëpi botuese e lexon poezinë por ngelet pa fjalë pasi ishte poezia më e bukur që ajo kishte lexuar ndonjëherë.

Ajo vendos që të botojë poezinë e këtij 77-vjeçari dhe pas kësaj e gjithë jeta e tij mori drejtim tjetër. Prej asaj kohe ai e ka një profesion, të shkruajë poezi për shtëpinë e saj botuese që fiton miliona nga talenti i 77 vjeçarit dhe ai është një poet i madh i dashur nga miliona njerëz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *