Agjencionet e Udhëtimeve japin Lajmin e Mirë për Mërgimtarët, Mund të kaloni pa –

Uncategorized

Agjencia e udhëtimit “Euro Tours AG Kumanovë” njofton mërgimtarët të ata që udhëtojnë tranzit nëpër territorin e Serbisë, s’kanë nevojë për testin PCR, përcjell agjencia e lajmeve INA. Shty,pe rek.lam.en per ta le.xuar laj,min e plo.te..

“Bashkatdhetarë te nderuar ju informojm se në portale po ka dezinformata në lidhje me Serbin për testin PCR, ne ju informojm se testi PCR nuk duhet për ata qe kalojn tranzit nëpër Serbi, këto jan informata nga pikat kufitare të Serbis!”, thuhet në njoftim.

Kjo agjenci njofton edhe oraret e udhëtimit prej Zvicrës në Maqedoni dhe anasjelltas. (INA)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *