Aeroporti Në Gjermani Jep Lajmin E Keq Për Mërgimtarët

Uncategorized

Aeroporti në Gjermani jep Lajmin e keq për Mërgimtarët. Aeroporti i Frankfurtit ka publikuar statistikat e tes teve P c r të bëra. Sipas televizionit polak “TVN24”, shumica e personave që kanë rezultuar pozitiv ishin nga Kosova, Maroko dhe Polonia.

Nga testet e bëra del që 4.97% e të infe ktuarve janë nga Maroko dhe 4.70% janë nga Kosova. Këto të dhëna janë marrë nga data 15 korrik deri më 1 dhjetor.Keshtu qe ne vazdhim do te praktikohen disa rregulla si pasoje e numrit te kaluar. SHT.YPE.NI REKL.AM.EN POSHT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *