A mund ta përhapin viirusin personat e vakksinuar, ja pergjigja befasuese e eksperteve

Për tu informuar i pari kliko lartë Follow ↗️↗️⤴️

A mund ta përhapin viirusin personat e vakksinuar, ja pergjigja befasuese e eksperteve. Personat që kanë marrë vak-sinën anti-ko vi d.
Prapë mund ta përhapin vir-usin te tjerët dhe duhet të vazhdojnë të ndjekin rregullat e izolimit, ka thënë zëvendësshefi i Shëndetësisë në Angli. Shty,pe rek.lam.en per ta le.xuar laj,min e plo.te..

Sipas shencëtarët ende nuk e dinë ndikimin e vak-sinës në përhapjen e vir-usit. Ai ka thënë se vak sinat ofrojnë shpresë, por se niveli i infe-ksionit në Angli duhet të ulet shpejt.

Pritet të hapen 32 qendra të tjera të vaksinimit nëpër Angli javën e ardhshme.Van-Tam ka thënë se asnjë vaksinë ndonjëherë nuk ka qenë 100 për qind efikase, kështu që nuk ka garanci për mbrojtje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *