A Lejohet Urinimi Në Këmbë? (Me Rëndesi Te Dijmë).

Për tu informuar i pari kliko lartë Follow ↗️↗️⤴️

A lejohet urinimi në këmbë? (me rëndesi).Përgjigje: Urinimi në këmbë lejohet me dy kushte: 1.Të jetë i sigurtë nga stërpikja me urinë (pra, nuk bëhet pis),2. Të jetë i sigurtë se askush nuk po e sheh auretin e tij.*Auret quhen pjesët e turpshme të njeriut, të cilat nuk lejohet të zbulohen para të tjerëve.( Kjo shume me rendesi te dihe,ngase nese mund te sterpikesh veten apo rrobat atehere je i pa paster dhe njera nga shtyllat e namazit eshte pastertia e rrobave andaj kujdes maksimal).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *