A Lejohet Te Vendohet Parfum I Cili Permban Al’kool, A Eshte Haram Dhe A Mundesh Me U Fal Me Kete Parfum..?

Uncategorized

Pyetje: Eselamu alejkum. Kam pyetje. 1. A lejohet te vendohet parfum i cili permban al’kool, a eshte haram dhe a mundesh me u fal me kete parfumPërgjigje: Alejkumselam. Falenderimi i takon Allahut (azzevexhel), ndërsa salavatet dhe selamet qofshin mbi të Dërguarin tonë Muhamedin (salallahu alejhiveselem), mbi familjen e tij të pastër, mbi shokët e tij besnik, si dhe mbi të gjithë ata që e pasuan dhe e pasojnë rrugën e tij deri në Ditën e Gjyk’imit. Së pari: Parfumi i cili përmban al’kool, është i pastër dhe lejohet falja e namazit me teshat që janë me të.Lexo: A lejohet përdorimi i parfumeve që përmbajnë al’kool? Allahu e di më së miri.Hoxhë Omer Bajrami

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *