A Kohë Të Caktuar Kur Priten Thonjtë Apo Bëhet Dushi?

Uncategorized

A kohë të caktuar kur priten thonjtë apo bëhet dushi? Ne nje ligjerate te rregullte te doktor Shefqet Krasniqi pytet nga nje ndegjues, nje pytje interesante e qe fatkeqesisht tek ne bajagi shume eshte e perhapur kjo dukuri jo e mire ne shoqerin tone, nje dukuri jo e mire per besimin tone e qe eshte ne kundershtim besimi ne te dhe gjerave si kjo.!A ka kohë të kufizuar kur sbon me i pre thonjët apo me bërë tush ? Përgjigjet: Dr.Shefqet Krasniqi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *