A Egziston Ndonjë Moment Kur Ti Ke Thënë, O Allah, Po I Fali Dy Rekate Namaz Vetëm Pse Të Dua Ty!

Për tu informuar i pari kliko lartë Follow ↗️↗️⤴️

A egziston ndonjë moment kur ti ke thënë…!?– O Allah, po i fali dy rekate Namaz vetëm pse të dua Ty!Dua që për hirë Tëndin ti fali këto dy rekate dhe të qaj me lot për dashurin e madhe që kamë në zemer e nuk po mundem ta shprehë me fjalë….– O Allah, mbushi sytë e mi me lotë që rrjedhin nga loqka e zemrës për hirë Tëndin!– O Allah, pastroje zemrën time!– O Allah, me shto dashurine ndaj Teje!– O Allah, sa i shishem, sa i ëmbël, e sa i bukur është loti që rrjedh mbi mollëzat e faqes time për hirë Tëndin!– O Allah, të dua shumë!Nëse ende nuk e ke provu atëherë mos e vono më shumë, provoje!Do ta ndjesh kënaqësin e vërtetë të Imanit që mban në shpirtin tënd!…Përshtati: Fikri Mehmeti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *