A E Dini Se Sa Meshira Krijoi Allahu Dhe Si E Ndajti Ate ?

Uncategorized

Nëse mëshirojmë në këtë botë do të mëshirohemi në Jetën e përtejme.A e dini se sa meshira krijoi Allahu dhe si e ndajti ate ?Profeti Muhamed alejhi selam thotë: “ Zoti e krijoi mëshirën në njëqind pjesë, nëntëdhjetë e nëntë pjesë i rezervoi, kurse një pjesë e zbriti në Tokë.Pjesë e kësaj mëshire është edhe kur egërsira ngren këmbën nga frika se mos shkel këlyshin e saj.”Buhariu/ Zoti na falte e na meshiroefte me meshirene Tije te pa fundme ne kete dhe boten tjeter. Mos na harroni ne lutjete ejuaja Zoti ju dhashte te mira ne kete dhe boten tjeter/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *