A E Dini Sa Kushte Ka Feja Islame Dhe Cilat Jane Ato ?

Uncategorized

Kushtet e fesë islame.E dimë se 5 kushtet e islamit 1. Shqiptimi i shehadetit 2. Falja e namazit 3. Agjërimi i Ramazanit 4. Dhënia e zekatit 5. Shkuarja në haxh.Pra, jemi besimtarë muslimanë, el-hamdu lil-lah, dhe keto jane kushtet e Fese Islame e qe duhet plotesu secili njeri qe hyne ne ISLAM apo qe ka lindsi muslimane. Allahu na bafte nga muslimanet e hajrit dhe te dobishem per vehte familjen muslimanet dhe njerimin ne pergjithesi. Mos te harrojm te dergojm salavate mbi Muhamedin alejhi selam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *