36 vjeçari Shqiptar manipulon regjistrimin e Veturës për ta importuar nga Gjermania, Ja çka ndodh në Kufi

Uncategorized

Nuk është regjistruar sipas rregullave, nuk është siguruar dhe për më tepër, ka shenja të fshirjes me gomë në dokumentin e regjistrimit të automjetit. Shty,pe rek.lam.en per ta le.xuar laj,min e plo.te..

Një shtetas kosovar 36 vjeç është akuzuar për këto shkelje ndërsa donte të udhëtonte nga Franca në Kosovë me makinën e tij të blerë së fundmi. Ai është kontrolluar nga hetuesit e Policisë Kufitare në Piding, Gjermani.

Kur i kontrolluan dokumentin francez të regjistrimit të automjeteve, hetuesit gjetën manipulime (fshirje) në të.

Arsyeja për një gjë të tillë dyshohet se ka të bëjë me rregulloret e importit për automjete të përdorura në Republikën e Kosovës.

Fakti nëse makina që ai po përdorte gjatë inspektimit ishte e siguruar apo regjistruar siç duhet, duhet të përcaktohet vetëm gjatë hetimeve të mëtejshme në konsultim me autoritetet franceze.

Dokumenti i falsifikuar është konfiskuar dhe do t’i dërgohet zyrës së prokurorit publik në Traunstein së bashku me padinë.

Vazhdimi i udhëtimit të kosovarit me makinën e tij u parandalua, për shkaqe procedurale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *