3 simptomat që në 85% të rasteve tregojne se jemi te prekur nga koron,avirus

Uncategorized

Instituti i Shëndetit Publik në Britaninë e Madhe nepermjet nje deklarate i ka treguar qytetareve se cilat janë 3 simptomat kryesore, që në 85% të rasteve konfirmojnë se një njeri është i infektuar nga koronavirusi.

1-Një kollë e re dhe e vazhdueshme; kollitje për më shumë se një orë, ose të pasurit 3 episode ose më shumë kolle të vazhdueshme brenda 24 orësh. Shty pe r3k 1am3n më poshtë për të lexuar lajmin e plotë:

2-Ethe, temperaturë mbi 37.8C

3-Ndryshimi i nuhatjes apo shijimit; në pjesën më të madhe nuk mund të nuhasni apo shijoni gjë, ose këto shqisa janë ndryshe nga normalisht.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *